۲-۱۴-۴- روش انجام آزمون ضدباکتریایی ۵۹
فصل سوم: نتایج
۳-۱- نتایج حاصل از خالصسازی BLG 63
۳-۱-۱- خالصسازی ابتدایی ۶۳
۳-۱-۲- افزایش غلظت BLG 66
۳-۲- نتایج BLG استری شده ۶۸
۳-۲-۱- نتایج ژل SDS-PAGE از BLG استری شده ۶۸
۳-۲-۲- نتایج ژل UREA-PAGE پروتئینهای استری شده ۶۸
۳-۳- نتایج سنجش میزان استری شدن پروتئینها ۷۲
۳-۴- نتایج آزمون ضدباکتریایی ۷۷
فصل چهارم: بحث
۴-۱- خالصسازی BLG 87
۴-۲- استری کردن BLG 88
۴-۳- سنجش میزان استری شدن ۸۸
۴-۴- آزمون ضدباکتریایی ۸۹
۴-۵- پیشنهادات ۹۰
فهرست شکلها
عنوان صفحه
شکل ۱-۱، خصوصیات تاخوردگی لیپوکالینها………………………………………………………………………………….. ۹
شکل۱-۲، توالی اسیدآمینهای بتالاکتوگلوبولین گاوی نوع A …………………………………………………………..11
شکل۱-۳، واحد مونومری بتالاکتوگلوبولین گاوی نوعA ………………………………………………………………….. 12
شکل ۱-۵، شکلی شماتیک از ساختار ثانویهBLG ………..…….………………………….………………۱۴
شکل ۳-۱ تصویر SDS-PAGE از BLG خالص …….……..…………………………………………….. ۶۵
شکل ۳-۳ تصویر ژل SDS-PAGE از پروتئینهای استری شده………….…………………………. ۷۰
شکل ۳-۴، تصویر UREA-PAGE از نمونههای استری شده…………….………………………….. ۷۱
شکل ۳-۵، تصویر واکنش رتگی سنجش میزان استریفیکاسیون………………………….…………. ۷۲
شکل ۳-۶، نمودار استاندارد میزان استری شدن…..……….……………………….………………… ۷۳
شکل ۳-۸، تصاویر محیط کشت آزمون ضدباکتریایی………..………..……………………………… ۷۸
شکل ۳-۹، تصاویر محیط کشت آزمون ضدباکتریایی……..………………………………………….. ۷۹
شکل ۳-۱۰، تصاویر محیط کشت آزمون ضدباکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیل ۸۰
شکل ۳-۱۲، تصاویر محیط کشت آزمون ضدباکتریایی استافیلوکوکوس اپیدرمایدیس…….……… ۸۲
شکل ۳-۱۳، آزمون ضدباکتریایی……………………………………………………………………….. ۸۴
شکل ۳-۱۴، تصاویر محیط کشت آزمون ضدباکتریایی باسیلوس سرئوس..………………………… ۸۶
شکل ۳-۱۵، تصاویر محیط کشت آزمون ضدباکتریایی MRSA با BLGخالص پروپیله شده…. ۸۶
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول ۱-۱، غلظت پروتئینهای اصلی شیر……………………………………………………………………………………………….. ۵
جدول ۲-۱ فهرست دستگاهها و وسایل مورد استفاده به همرا شرکت سازنده آنها……………………………. ۳۳
جدول ۲-۲ فهرست مواد شیمیایی مورد استفاده به همراه شرکت تولید کننده………………………………….. ۳۵
جدول ۲-۳، ترکیب الکتروفورز SDS-PAGE کاهشی ۱۲%…………………………………………………………………… ۴۲
جدول ۲-۴، ترکیب ژل تفکیک کننده برای….………………………………………….UREA-PAGE 55
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول ۲-۵، ترکیب ژل پشتهسازی برای ……..…………………………………………UREA-PAGE 56
جدول ۳-۱، نتایج جذب پروتئینهای استری شده…………………………………………………………………………………. ۷۴
جدول ۳-۲، درصد استری شدن پروتئینها……………………………………………………………………………………………… ۷۵
با سپاس ازسه وجود مقدس:
آنان که ناتوان شدند تا ما به توانایی برسیم…
موهایشان سپید شد تا ماروسفید شویم…
و عاشقانه سوختند تا گرمابخش وجود ما و روشنگر راهمان باشند…
پدرانمان
مادرانمان
استادانمان