1-5-1) فرضیه اصلی
فرضیه اول (اصلی): رفتار سازمانی مثبتگرا با سکوت سازمانی رابطه معکوس و معناداری دارد.
1-5-2) فرضیه های فرعی
فرضیه دوم: خودکارآمدی با سکوت خاموش رابطه معکوس و معناداری دارد.
فرضیه سوم: امیدواری با سکوت خاموش رابطه معکوس و معناداری دارد.
فرضیه چهارم: تابآوری/ شکیبایی با سکوت خاموش رابطه معکوس و معناداری دارد.
فرضیه پنجم: خوشبینی با سکوت خاموش رابطه معکوس و معناداری دارد.
فرضیه ششم: خودکارآمدی با سکوت مطیع رابطه معکوس و معناداری دارد.
فرضیه هفتم: امیدواری با سکوت مطیع رابطه معکوس و معناداری دارد.
فرضیه هشتم: تابآوری/ شکیبایی با سکوت مطیع رابطه معکوس و معناداری دارد.
فرضیه نهم: خوشبینی با سکوت مطیع رابطه معکوس و معناداری دارد.
-
-
-
- روششناسی تحقیق
-
-
1-6-1) نوع تحقیق
این تحقیق بر اساس هدفی که دنبال می کند از نوع کاربردی است و ازنظر روش گردآوری داده ها، توصيفی- پیمایشی و مقطعی است.
1-6-2) روش و ابزار گردآوری اطلاعات و داده ها
در این تحقیق از روش کتابخانهای و میدانی و از دو نوع اطلاعات استفاده خواهد شد، اطلاعات اولیه که بهوسیله ابزارهایی چون توزیع پرسشنامه در میان کارکنان ادارات مرکزی بانک سپه به دست خواهد آمد و برای دستیابی به اطلاعات ثانویه از مطالعه جدیدترین مقالهها، پایان نامه ها و کتب مربوطه استفاده خواهد شد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
-
-
-
- جامعه آماری و روش نمونه گیری و حجم نمونه
-
-
جامعهی آماری این تحقیق شامل کارکنان ادارات کل بانک سپه مشتمل بر اداره کل تشکیلات و روشها، اداره کل کارگزینی، اداره کل تسهیلات، اداره کل حسابداری و بودجه، اداره کل عملیات و خزانهداری ارزی، اداره کل حقوقی، اداره کل پشتیبانی و خدمات، اداره کل ساختمان و تأسیسات، اداره کل آموزش، اداره کل روابط عمومی، اداره کل حوزه مدیریت عامل و هیئتمدیره، اداره کل امور بینالملل، اداره کل پیگیری وصول مطالبات معوق، اداره کل تحقیقات و کنترل ریسک، اداره کل آمار و برنامه ریزی، اداره کل مبارزه با پولشویی، اداره کل بازاریابی و مدیریت امور مناطق شرق، غرب و آزاد تجاری-صنعتی میباشد که در زمان اجرای تحقیق (دیماه 1393) تعداد آنها 1905 تن بوده است. در این تحقیق برای نمونه گیری از روش تصادفی طبقهای استفاده شده است، همچنین حجم نمونه با بهره گرفتن از فرمول کوکران با سطح اطمینان 95 درصد و خطای 5 درصد، برابر 320 بهدست آمد.
-
-
-
- قلمرو تحقیق
-
-
1-8-1) قلمرو موضوعی تحقیق
این تحقیق در حوزه علوم اجتماعی، در قالب مباحث مربوط به سازمان و مدیریت و در شاخه رفتار سازمانی انجام شده است.
1-8-2) قلمرو مکانی تحقیق
قلمرو مکانی این تحقیق، ادارات کل بانک سپه مشتمل بر اداره کل تشکیلات و روشها، اداره کل کارگزینی، اداره کل تسهیلات، اداره کل حسابداری و بودجه، اداره کل عملیات و خزانهداری ارزی، اداره کل حقوقی، اداره کل پشتیبانی و خدمات، اداره کل ساختمان و تأسیسات، اداره کل آموزش، اداره کل روابط عمومی، اداره کل حوزه مدیریت عامل و هیئت مدیره، اداره کل امور بینالملل، اداره کل پیگیری وصول مطالبات معوق، اداره کل تحقیقات و کنترل ریسک، اداره کل آمار و برنامه ریزی، اداره کل مبارزه با پولشویی، اداره کل بازاریابی و مدیریت امور مناطق شرق، غرب و آزاد تجاری-صنعتی میباشد.
1-8-3) قلمرو زمانی تحقیق
مطالعات اکتشافی این تحقیق در نیمهی اول سال 1393 خورشیدی انجام شده است و جمع آوری دادهها از جامعه و نگارش گزارش تحقیق در دیماه 1393 به انجام رسیده است.