طبق نمودار۴-۸ در سطح معناداری ۰٫۰۵ می توان پذیرفت که:
الف)در تیمارهای ترکیبی پرلیت ۵۰ درصد و کوکوپیت ۵۰ درصد با ۵ بار آبیاری، کوکوپیت ۱۰۰ درصد با ۵ بار آبیاری، کوکوپیت ۱۰۰ درصد با ۶ بار آبیاری؛ میانگین آنتوسیانین توت فرنگی ها یکسان است.
ب)در تیمارهای ترکیبی پرلیت ۱۰۰ درصد با ۶ بار آبیاری، پرلیت ۵۰ درصد و کوکوپیت ۵۰ درصد با ۳ بار آبیاری؛ میانگین آنتوسیانین توت فرنگی ها یکسان است.
ج)در تیمارهای ترکیبی پرلیت ۵۰ درصد و کوکوپیت ۵۰ درصد با ۳ بار آبیاری، پرلیت ۱۰۰ درصد با ۵ بار آبیاری؛ میانگین آنتوسیانین توت فرنگی ها یکسان است.
نمودار۴-۸ میانگین های آنتوسیانین توت فرنگی ها برای نه سطح مختلف تیمارهای ترکیبی
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴-۹- مواد جامد محلول:
طبق نمودار در سطح معناداری ۰٫۰۵ می توان پذیرفت که:
الف)در تیمارهای ترکیبی پرلیت ۱۰۰ درصد با ۶ بار آبیاری، کوکوپیت ۱۰۰ درصد با ۵ بار آبیاری؛ میانگین مواد جامد محلول در میوه ها یکسان است.
ب)در تیمارهای ترکیبی پرلیت ۵۰ درصد و کوکوپیت ۵۰ درصد با ۵ بار آبیاری، پرلیت ۱۰۰ درصد با ۵ بار آبیاری؛ میانگین مواد جامد محلول در میوه ها یکسان است.
ج)در تیمارهای ترکیبی پرلیت ۵۰ درصد و کوکوپیت ۵۰ درصد با ۶ بار آبیاری، پرلیت ۵۰ درصد و کوکوپیت ۵۰ درصد با ۳ بار آبیاری؛ میانگین مواد جامد محلول در میوه ها یکسان است.
نمودار۴-۹ میانگین های مواد جامد محلول در میوه ها برای نه سطح مختلف تیمارهای ترکیبی
۴-۱۰- محتوای آب نسبی:
طبق نموداردر۴-۱۰ سطح معناداری ۰٫۰۵ می توان پذیرفت که:
الف)در تیمارهای ترکیبی پرلیت ۱۰۰ درصد با ۶ بار آبیاری، کوکوپیت ۱۰۰ درصد با ۵ بار آبیاری، پرلیت ۱۰۰ درصد با ۵ بار آبیاری؛ میانگین محتوای آبی میوه ها یکسان است.
ب)در تیمارهای ترکیبی کوکوپیت ۱۰۰ درصد با ۳ بار آبیاری، پرلیت ۵۰ درصد و کوکوپیت ۵۰ درصد با ۶ بار آبیاری، کوکوپیت ۱۰۰ درصد با ۶ بار آبیاری؛ میانگین محتوای آبی میوه ها یکسان است.
ج)در تیمارهای ترکیبی پرلیت ۵۰ درصد و کوکوپیت ۵۰ درصد با ۶ بار آبیاری، کوکوپیت ۱۰۰ درصد با ۶ بار آبیاری، پرلیت ۱۰۰ درصد با ۳ بار آبیاری؛ میانگین مواد جامد محلول در میوه ها یکسان است.
نمودار۴-۱۰ میانگین های محتوای میوه ها برای نه سطح مختلف تیمارهای ترکیبی
۴-۲- همبستگی صفات:
۴-۲-۱-بررسی همبستگی بین متغیرهای وابسته ی مربوط به برگ
نتایج مربوط به محاسبه ی ضریب همبستگی خطی پیرسون بین متغیرهای وابسته ی وزن تر برگ، وزن خشک برگ و کلروفیل در جدول زیر خلاصه شده است.
وزن تر برگ | وزن خشک برگ | کلروفیل | |||
وزن تر برگ | ۱ | ||||
وزن خشک برگ | ۰/۳۱۰** | ۱ | |||
کلروفیل |