سوم
x2 =۳۵۷٫۳۲
۰
ناهمسانی واریانس
جدول شماره (۴-۵): نتایج آزمون ناهمسانی واریانس مدل های پژوهش
در جدول (۴-۵) نتایج آزمون ناهمسانی واریانس برای آزمون مدل های مربوط به فرضیات آمده است. در صورتی که P-Value کمتر از سطح معنی داری %۵ باشد، فرض صفر مبنی بر همسانی واریانس پذیرفته نمی شود و مدل دارای ناهمسانی واریانس است. با توجه به اینکه P-Value مندرج در جدول (۴-۵) در فرضیه های پژوهش کمتر از سطح معنی داری %۵ است، مدل در هر سه فرضیه دارای ناهمسانی واریانس میباشد. به منظور رفع این مشکل، از روش حداقل مربعات تعمیم یافته برآوردی (EGLS) استفاده شد.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۴-۲-۳ آزمون فرضیات تحقیق
این پژوهش شامل سه فرضیه میباشد که به منظور آزمون از روش رگرسیون حداقل مربعات تعمیم یافته برآوردی (EGLS) و روش رگرسیون لجستیک استفاده گردیده است.
۴-۲-۳-۱ آزمون فرضیه اول
فرضیه اصلی اول عنوان میکند که شرکتهای دارای صورتهای مالی تجدید ارائه شده در دوره پس از تجدید ارائه ، از تامین مالی بدهی بیشتر از حقوق صاحبان سهام استفاده می کنند.
برای آزمون فرضیه اصلی اول، این فرضیه به صورت فرضیههای آماری، (نشان دهنده ادعا) و (نشان دهنده نقیض ادعا) تبدیل میشود.
: شرکتهای دارای صورتهای مالی تجدید ارائه شده در دوره پس از تجدید ارائه ، از تامین مالی بدهی بیشتر از حقوق صاحبان سهام استفاده نمیکنند.
: شرکتهای دارای صورتهای مالی تجدید ارائه شده در دوره پس از تجدید ارائه، از تامین مالی بدهی بیشتر از حقوق صاحبان سهام استفاده میکنند.
برای آزمون این فرضیه از مدل استفاده شده است :
External_FinancingJ,it=
در صورتیکه ضریب مثبت باشد نشان دهنده استفاده بیشتر شرکت از تامین مالی بدهی نسبت به سایر منابع مالی میباشد (چن و همکاران، ۲۰۱۰).
این فرضیه با بهره گرفتن از آزمون روش رگرسیون حداقل مربعات تعمیم یافته و شیوه داده های ترکیبی مورد آزمون قرار گرفته است. نتایج حاصل از این بررسی در جدول ۴-۶ نشان داده شده است.
متغیر
ضرایب برآورد شده
آمارهt
سطح معناداری
عنوان
عرض از مبدا
۰٫۲۲۱
۰٫۲۸۳
۰٫۸۲۵۳
دوره
۰٫۱۶۴
۰٫۶۸۱
۰٫۵۱۴
متغیر ترکیبی دوره و تجدید ارائه
-۰٫۱۱۸
-۲٫۰۸۸
۰٫۰۴۵۰