خود مدیریتی
۰.۸۶
۳
آگاهی اجتماعی
۰.۷۰
۴
مدیریت رابطه
۰.۷۳
۵
هوش هیجانی (شاخص کلی)
۰.۸۹
۶
عملکرد کارکنان
۰.۸۴
تجزیه و تحلیل داده ها
برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های آمار توصیفی شامل میانگین، فراوانی ، درصد ونمودار ستونی، و آزمون های استنباطی شامل t تک گروه [۸۶]،t تفاوت بین دو گروه، ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون گام به گام استفاده شده که به وسیله ی نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
این فصل به تجزیه و تحلیل داده ها بر اساس فرضیه های پژوهش می پردازد. همان طور که قبلاً بیان شد،هدف این پژوهش رابطه بین مولفه های هوش هیجانی مدیران و عملکرد کارکنان در دانشگاه ها می باشد. لذا بر اساس مطالعه ی مبانی تئوریکی و تجربی موجود در این قلمرو، پرسش نامه ای تدوین شد و با توجه به نظر استادان راهنما، مشاور اعتبار محتوا و صوری آن بررسی شد و با بهره گرفتن از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای، پرسش نامه در اختیار مشارکت کنندگان (۸۶ مدیرو ۳۴۴ کارمند) قرار گرفت. بعد از اجرای پرسشنامه توسط مدیران و کارکنان، پاسخ های آنان با بهره گرفتن از کلید نمره گذاری پرسشنامه نمره گذاری شد. سپس برای توصیف اطلاعات از روش های آمار توصیفی (میانگین، فراوانی ، درصد ونمودار ستونی، جداول توزیع فراوانی و شاخص های توصیف مرکزی و پراکندگی و برای نشان دادن رابطه بین متغیرها از نمودار نمایش هندسی داده ها و آماره پیرسون ) استفاده خواهد شد و به منظور استنباط آماری از آزمون t تک گروه [۸۷]،t تفاوت بین دو گروه، ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون گام به گام و تحلیل واریانس استفاده شد. با اطلاعات جمع آوری شده از نمونه پژوهش و با بهره گرفتن از روش های ذکر شده هر یک از سوال ها به تفکیک و به شیوه ی توصیفی و استنباطی تحلیل خواهد شد.
ویژگی های جمعیت شناختی گروه نمونه
در بخش اول پرسشنامه ی پژوهش، پرسش های مربوط به ویژگی های جمعیت شناختی درج شده است، این پرسش ها اطلاعاتی راجع به نمونه ی پژوهش از لحاظ جنسیت، سطح تحصیلات، سن و سابقه ی کار در اختیار پژوهشگر قرار می دهد. این اطلاعات با بهره گرفتن از جداول توزیع فراوانی و نمودار ستونی، به تفکیک هر یک از ویژگی ها آمده است که به این شرح است.
تعداد مدیران و کارکنان
جدول شماره ی۱-۴: توزیع فراوانی کارکنان و مدیران
سازمان مورد مطالعه
تعداد کارکنان
درصد
تعداد مدیران
درصد
دانشگاه آزاد اسلامی
۲۵۶
۷۴.۴۲
۶۴
۷۴.۴۱