۳-چنانچه بعد از فراغت از تحصیل، قصد استفاده و هرگونه بهره برداری اعم از چاپ کتاب، ثبت اختراع و … از این پایان نامه داشته باشم، از حوزه معاونت پژوهشی واحد مجوزهای مربوطه را اخذ نمایم.
۴-چنانچه در هر مقطع زمانی خلاف موارد فوق ثابت شود، عواقب ناشی از آن را بپذیرم و واحد دانشگاهی مجاز است با اینجانب مطابق ضوابط و مقررات رفتار نموده و در صورت ابطال مدارک تحصیلی ام هیچگونه ادعایی نخواهم داشت.
نام و نام خانوادگی: مهدی عبدالملکی
بسمه تعالی
درتاریخ :۰۶/۱۱/۱۳۹۲
دانشجو کارشناسی ارشد آقای مهدی عبدالملکی از رساله خود دفاع نموده و با نمره به حروف با درجه کارشناسی ارشد مورد تصویب قرار گرفت.
امضاء استاد راهنما
دکتر محمود خان شیرازی مسعود
فرم اطلاعات پایان نامه های رساله های کارشناسی ارشد و دکترا
دانشکده هنر و معماری
(این چکیده به منظور چاپ در پژوهش نامه دانشگاه تهیه شده است)
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
نام واحد دانشگاهی : تهران مرکزی کد واحد : ۱۰۱ | کد شناسایی پایان نامه : ۱۰۱۶۰۱۰۲۹۱۲۰۲۹ |
نام ونام وخانوادگی دانشجو: مهدی عبدالملکی شماره دانشجویی: ۹۰۰۷۳۲۳۰۲ |
سال و نیمسال اخذ پایان نامه : ۲۰/۱۰/۹۱ زمستان۹۱ |
عنوان پایان نامه دکترای حرفه ای و یا کارشناسی ارشد :” طراحی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی “ | |
نام و نام خانوادگی استاد راهنما : دکتر محمود خان شیرازی مسعود نام و نام خانوادگی استاد مشاور: دکتر ناصر کلینی ممقانی |
|
آدرس و شماره تلفن:کردستان،سنندج،چهار باغ کوچه انوشیروان شمالی پلاک۱۸واحد۲-۰۹۱۲۲۲۴۸۵۴۹ | |
چکیده پایان نامه ( شامل خلاصه، اهداف، روش های اجرا و نتایج به دست آمده) در این پژوهش با بررسی فرایند چیدن ،جابه جایی و بسته بندی توت فرنگی به ارائه راه کاری درست برای ارائه محصولی با کیفیت بهتر و قابلیت ماندگاری بالا برای مصرف کننده ارائه شده و با بررسی روش های موجود اقدامات لازم در جهت عرضه محصول به صورت مناسب و در خور توجه مصرف کننده با توجه به جنبه های عملکردی و استتیکی بسته پرداخته و مواد مناسب طراحی سبز برای استفاده پیشنهاد می گردد. طرح این پژوهش طراحی پروسه چیدن میوه توت فرگی از سر مزرعه کشاورزی و بسته بندی هم زمان آن است از نحوه چیدن و جلوگیری از خستگی کشاورز تا چیدن میوه با کیفیت و جایگزینی برای سطل های موجود که هم اکنون در مزارع استفاده می شود با قابلیت جلوگیری از فشار زیاد ، له شدن ، ضربه زدن،واعمال فشار میکانیکی به میوه بر اساس جابه جایی در طول مزرعه، جلوگیری از له شدن بوته ها، و قابلیت حمل به صورت کلی از مزرعه تا استفاده مصرف کننده با حداقل تماس و جابه جایی و انجام سورتینگ و درجه بندی میوه لوکس،میوه مصرف خانوار، میوه مصرف کارخانه می باشد. که با رعایت پروسه موجود میتوان شاهد محصولی با کیفیت دلخواه مصرف کننده بود که دارای ماندگاری بالاتر و از طعم و رنگ مناسبی برخوردار است. |
|
*نظر استاد راهنما برای چاپ در پژوهش نامه دانشگاه مناسب است. تاریخ و امضاء: |
فهرست مطالب
عنوان:………………………………………………………………………………………………………………………….صفحه
فصل اول :کلیات طرح:
بیان مسئله:……………………………………………………………………………………………………………………۱
۱-۲ هدف های تحقیق: …………………………………………………………………………………………………….۲
۱-۳ اهمیت مضوع تحقیق و انگیزش انتخاب آن: ……………………………………………………………………..۲
۱-۴ سوالات و فرضیه های تحقیق: …………………………………………………………………………………………۳
مدل تحقـیـق: ……………………………………………………………………………………………………………..۴
پیشیـنه تحقیـق: …………………………………………………………………………………………………………..۵
محدودیـتها و مشکلات تحقیـق: ……………………………………………………………………………………۵
فصل دوم: مطالعات نظری
مقـدمـه : ………………………………………………………………………………………………………………………………..۶