۰.۷۳۸۹
۰.۳۱۹۶
۰.۶۳۰۴
۰.۰۰۱۱-
۰.۰۶۸۵
۰.۰۲۶۵-
۰.۰۶۱۱-
۰.۱۴۵۱-
۰.۰۰۷۵
۰.۰۸۶۶-
۰.۳۰۱۷
رفتار شهروندی سازمانی
مقدار جذر واریانس استخراجی دادها متغیرهای مکنون در پژوهش حاضر که در خانههای موجود در قطر اصلی ماتریس قرار گرفتهاند، از مقدار همبستگی میان آنها که در خانههای زیرین و چپ قطر اصلی ترتیب دادهشدهاند، بیشتر است. ازاینرو میتوان اظهار داشت که در پژوهش حاضر، سازهها (متغیرهای مکنون) در مدل تعامل بیشتری با شاخصهای خود دارند تا با سازههای دیگر و این به آن معنی است که روایی واگرای مدل در حد مناسبی است.
۴-۷- برازش مدل ساختاری
پس از بررسی برازش مدلهای اندازهگیری نوبت به براز مدل ساختاری پژوهش میرسد. بخش مدل ساختاری برخلاف مدلهای اندازهگیری، به سؤالات (متغیرهای آشکار) مربوط نیست و تنها متغیرهای پنهان همراه با روابط میان آنها بررسی میشود (داوری و رضازاده، ۱۳۹۲).
ابتداییترین معیار برای سنجش رابطه بین سازهها در بخش ساختاری، اعداد معناداری Z است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۴-۸- ضرایب معناداری Z (مقادیر T-Value)
مطابق با الگوریتم، برای بررسی برازش مدل ساختاری پژوهش از چندین معیار استفاده میشود که اولین و اساسیترین معیار، ضرایب معناداری z یا همان مقادیر t-value است. این ضرایب در شکل ۴-۳ نشان داده شده است.
شکل ۴-۳: ضرایب معناداری Z
۴-۹- نحوه تفسیر ضرایب Z
برازش مدل ساختاری با بهره گرفتن از ضرایب Z به این صورت است که این ضرایب باید از ۹۶/۱ بیشتر باشند تا بتوان در سطح اطمینان ۹۵% معنادار بودن آنها را تأیید ساخت. همانطور که در شکل مشاهده میشود .. در این مدل بهغیراز رابطه تمرکز با رفتار منحرفانه، تمرکز با عدالت سازمانی و عدالت سازمانی با رفتار شهروندی ضریب معناداری سایر روابط بالاتر از ۹۶/۱ هستند که میتوان معناداری آنها در سطح اطمینان ۹۵% را تأیید نمود.
۴-۱۰- معیار R Squares یا R2
R2 معیاری است که برای متصل کردن بخش اندازهگیری و بخش ساختاری مدلسازی معادلات ساختاری به کار میرود و نشان از تأثیری دارد که یک متغیر برونزا (مستقل) بر یک متغیر درونزا (وابسته) میگذارد.
نکته ضروری این است که مقدار R2 تنها برای سازههای وابسته (درونزا) مدل محاسبه میگردد و در مورد سازههای برونزا، مقدار این معیار صفر است. هر چه مقدار R2 مربوط به سازههای درونزای یک مدل بیشتر باشد، نشان از برازش بهتر مدل است. چاین[۲۴۰] (۱۹۹۸)، سه مقدار ۱۹/۰، ۳۳/۰ و ۶۷/۰ را بهعنوان مقدار ملاک برای مقادیر ضعیف، متوسط و قوی بودن برازش بخش ساختاری مدل بهوسیله معیار R2 در نظر میگیرد.
جدول ۴-۱۰: مقادیر R Square
سازه
R2
وضعیت ضریب تعیین
تمرکز
۰.۰۰
-
رفتار منحرفانه در محیط کار
۰.۱۹۲۱
ضعیف