۳.۷۴
۰.۰۰
آمارهF 1.78
ضریب تعیین تعدیل شده ۰.۱۲
احتمال آمارهF 0.00
آماره دوربین واتسون ۲.۳۰
هدف از تخمین مدل اول ، تبیین رابطه بین ریسک نقد شوندگی و بازده غیر عادی سهام است، با توجه به احتمال برآورد شده ۰.۰۳ می توان گفت رابطه معنی داری بین ریسک نقد شوندگی و بازده غیر عادی سهام برای شرکت های منتخب و طی سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰ وجود دارد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
مقدار عددی ضریب تعیین تعدیل شده بیان می کند که چند درصد از تغییرات متغیر وابسته توسط متغیر های مستقل قابل توضیح است. در واقع اگر در جریان تخمین ضریب بالا به دست آید، خوب خواهد بود. از سوی دیگر اگر پائین باشد به معنی بدی مدل نمی باشد. در تحلیل های تجربی، به دست آوردن ضریب بسیار بالا چندان معمولی نبوده بلکه حتی گاهی برخی از ضرایب تخمین زده شده رگرسیون، از لحاظ آماری بی معنی بوده یا دارای علامتهایی بر خلاف انتظارات قبلی هستند ( گجراتی، ۱۳۸۸، ۲۵۷). در مدل حاضر این ضریب ۰.۱۲ می باشد. یعنی ۱۲ درصد تغییرات متغیر وابسته توسط متغیر مستقل و متغیرهای کنترلی مزبور قابل توضیح است.
مقدار آماره دوربین واتسون ۲.۳ می باشد و فاصله فاحشی با عدد ۲ ندارد و از سوی دیگر با توجه به روش پنل دیتا و کوتاه بودن سالهای مورد مطالعه (۶ سال) می توان عدم خود همبستگی و سلامت مدل را ادعا کرد. از سوی دیگر مقدار احتمال برآورد شده برای آماره F برابر با صفر است لذا معنی داری کل رگرسیون قابل تایید است.
۴-۴-۲ مدل دوم
در مدل دوم به دنبال تبیین رابطه بین معیار نقد شوندگی آمیوست و بازده غیر عادی سهام هستیم، لذا می توان مدل اول را به شکل زیر تصریح نمود:
®it = β۰+β۱(AMIVEST)it+β۲(SIZE)it+β۳(BM)it + ƹit
در مدل دوم نیز جهت تشخیص اثرات ثابت یا تصادفی ابتدا آزمون های مربوطه را انجام داده ایم که به شرح جدول زیر می باشد:
(جدول ۴-۶) خروجی آزمون چاو برای مدل دوم(فرعی اول)
Redundant Fixed Effects Tests
Model: Rit = β۰+β۱ AMIVEST it+β۲SIZEit+β۳BMit
Test cross – section Fixed Effects
معنی داری
P-Value
درجه آزادی
آماره
اثر تست
۰.۰۳
(۱۲۹.۶۴۲)
۱.۲۶
Cross – Section F
۰.۰۰
۱۲۹
۱۷۶.۲۲
Cross-section Chi-square
(جدول ۴-۷) خروجی آزمون هاسمن برای مدل دوم (فرعی اول)