۶۲۵
۸۵۰/۳-
۲۴۰/۶
۲۶۳/۰
۰۷۵/۱
Fflo
۶۲۵
۰۵/۰
۹/۰
۲۳۸/۰
۱۴۱/۰
آماره های تحلیل توصیفی، اطلاعات مفیدی را در خصوص توزیع داده های جمع آوری شده و متغیرهای محاسبه شده در اختیار محقق قرار میدهد. برای مثال، نتایج ارائه شده در جدول ۴-۱ نشان می دهد همچنین، انحراف معیار متغیر مدیریت سود، عدم تقارن اطلاعاتی، محافظه کاری و ریسک سیستماتیک از میانگین آن بالاتر می باشد. این یافته حاکی از وجود نوسانات قابل توجه در داده های این متغیرها می باشد. یافته نشان میدهند که بطور متوسط، ۶۵ درصد از مالکیت شرکتهای نمونه آماری در اختیار مالکان نهادی بوده و ۲۴ درصد سهام شناور آزاد دارند. همچنین، مقدار حداقلی متغیر درصد مالکیت نهادی صفر می باشد که نشان می دهد، در ساختار مالکیت برخی از شرکتهای نمونه آماری، مالکان نهادی وجود ندارند.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
همچنین یافته ها در خصوص شرایط عدم اطمینان، اندازه شرکت، سهامداران نهادی و سهام شناور آزاد نشان میدهد که انحراف معیار این متغیرها از میانگین بدست آمده برای آنها کمتر است. این یافته نشان می دهد که توزیع داده های این متغیرها دارای نوسات پایین است
۴-۳) بررسی اعتبار الگوی رگرسیونی(فرض های اساسی رگرسیون)
میزان اعتبار معادلات رگرسیونی برآورد شده به میزان برقراری پیش فرض های لازم برای برآورد مدل است. مهمترین این پیش فرض ها عبارتند از:
نرمال بودن متغیرهای وابسته
همسانی واریانس ها
عدم خود همبستگی باقیمانده ها
عدم وجود همخطی بین متغیرهای مستقل الگوی رگرسیونی
در این تحقیق با آزمونهای آماری مناسب برقراری پیش فرض های فوق بررسی گردیده است.
آزمون کلموگروف-اسمیرنف(نرمال بودن متغیر وابسته)
نمودار باقیمانده در مقابل مقادیر برآورد شده (نداشتن الگو در این نمودار نشان از همسانی واریانس است[۸۱])
آزمون دوربین – واتسون (مقادیر بین ۵/۱ تا ۵/۲ نشانگر عدم خودهمبستگی است)
آزمونهای هم خطی که در آنها مقادیر نزدیک به ۱ برای آماره های تلورانس و عامل تورم واریانس حاکی از عدم وجود همخطی شدید بین متغیرهای مستقل است.
۴-۴) بررسی نرمال بودن متغیر(های) وابسته
در مدل رگرسیونی آزمون فرضیات تحقیق حاضر، متغیر عدم تقارن اطلاعاتی بعنوان متغیر وابسته مطرح شده است. الگوی آزمون فرضیات این تحقیق برپایه معادلات رگرسیونی استوار است و نرمال بودن متغیر وابسته یکی از فرضهای اولیه و اساسی رگرسیون است که به نرمال بودن باقیمانده های رگرسیون نیز می انجامد. در این تحقیق برای بررسی نرمال بودن داده ها از آزمون کلموگروف-اسمیرنف استفاده شده است. فرضیههای آماری مربوط به این آزمون بصورت ذیل می باشد.
H0: توزیع داده ها نرمال است.
H1: توزیع داده ها نرمال نیست.
نتایج حاصل از آزمون آماری فوق در جدول ۴-۲ آمده است.
جدول ۴-۲: آزمون نرمال بودن متغیر وابسته
متغیر وابسته
آزمون کلموگروف اسمیرنف
آماره آزمون
درجه آزادی
سطح معنی داری