حداقل ، سیستم کلی باید قابلیت های زیر را داشته باشد :
-
- نرم افزار وسخت افزارهایی که کار با آنها آسان باشد .
-
- داده بردار خودکار
-
- رسم نرخ رشد ومدیریت داده خودکار
-
- انعطاف پذیری
-
- قابلیت اطمینان
-
- دقت
-
حمایت فنی وآموزشی
-
- برنامه نت پیش بینانه کل کارخانه
-
برای اجرای یک برنامه که همه تکنیک های نت پیش بینانه را دربرگیرد، نیروی انسانی ،آموزش ، وپشتیبانی فنی گسترده ای لازم خواهد بود.چگونه تصمیم گرفته شود کدام تکنیک روش بهتری برای کنترل فعالیتهای نت درکارخانه می باشد ؟ پاسخ در تعیین نوع تجهیزات کارخانه که نیاز به مراقبت دارند نهفته است. در بیشتر مواقع ، کارخانه به ترکیبی ازدویا چند تکنیک نیازدارد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۲-۷-۱-برنامه نت پیش بینانه مطلوب
دربیشتر حالت ها ، برنامه نت پیش بینانه مطلوب ، ترکیبی از چند تکنیک مراقبت را دربردارد. از آنجا که بیشتر کارخانه ها تعداد زیادی سیستم مکانیکی دارند، تکنیک های ارتعاشی اولین روش مورد نیاز برای اجرای برنامه کل کارخانه می باشند[۱۶].
۲-۷-۲- سیستم نت پیش بینانه مطلوب
باتوجه به الزامات نت پیش بینانه اغلب کارخانه های تولیدی و فرآیندی ،بهترین سیستم نت پیش بینانه که به عنوان تکنیک مانیتورینگ اولیه استفاده خواهد آنالیز ارتعاش است. سیستم باید توانایی داده برداری ، مدیریت داده ها ، رسم نرخ رشد ، گزارش گیری وعیب یابی اولیه خرابی ها را داشته باشد، اما نباید تنها محدود به این تکنیک باشد . سیستم مطلوب باید بازرسی بصری ، مانیتورینگ پارامترهای پروسسی ، مانیتورینگ محدود ترموگرافی ، وتوانایی محاسبه مقادیر نامعلوم را داشته باشد[۱۶] .
۲-۷-۳-پیش بینی کافی نیست
به عنوان زیر مجموعه ای از نت پیشگیرانه ، نت پیش بینانه به تنهایی نمی تواند عملکرد کارخانه را بهبود بخشد .تنها خروجی یک برنامه نت پیش بینانه موثر اطلاعات است . تا اطلاعات برای اصلاح موارد غیر عادی شناخته شده با تکنولوژی های پیش بینانه استفاده نشود ، هیچ تغییری اتفاق نخواهد افتاد . بنابراین ، یک برنامه نت پیشگیرانه نیز باید وجود داشته باشد . حداقل ، روش های مدیریت نت کلی باید برنامه ریزی وزمان بندی موثر ، وظایف نت پیشگیرانه ، تحریک ، و نگهداری سوابق را شامل شود.
برنامه ریزی و زمانبندی
کارخانه باید برنامه ریزی وزمان بندی موثری برای نت داشته باشد تا اطلاعات تهیه شده با فعالیت نت پیش بینانه را با طرح کلی که نت برای همه تجهیزات وسیستم های حساس کارخانه تهیه کرده ترکیب کند.
نگهداری سابقه
اساسی ترین سابقه ها برای نت پیشگیرانه مربوط به تجهیزات است . سابقه های تجهیزات اطلاعات در مقاصد دیگری از نت پیشگیرانه ارائه می دهند . عناوین ضروری عبارتند از :
شماره شناسایی تجهیز،نام تجهیز،مکان ،استفاده از خواندن اندازه گیری ،تناوب های نت پیشگیرانه، استفاده در روز،سر رسید نت پیشگیرانه قبلی ،سر رسید نت پیشگیرانه بعدی،زمان تناوب برای نت پیشگیرانه ،مهارت های مورد نیاز، تعداد نفرات ، زمان ، قطعات مورد نیاز،تجهیز استفاده شده در خواندن اندازه گیری ،شماره قطعاتی که تعویض شده اند ،درخواست کارهای تعمیراتی برای مشکلات کشف شده و زمان مورد نیاز[۸].
با بازتر شدن چشم وگوش نت پیشگیرانه به طرف نت پیش بینانه ،اندازه گیری های آزمایشی باید ثبت شوند بطوری که اثر انگشت ونرخ رشد آنالیز با محدوده های کنترلی بتوانند برای هدایت کارهای آینده نت مورداستفاده قرارگیرند.
۲-۸-مبانی نظری و مفاهیم تحقیق
۲-۸-۱-روش تحقیق
روشی که برای طراحی و پیشبرد این مدل استفاده شده است مبتنی بر متدلوژی CRISP-DM (CRoss-Industry Standard Process for DataMining) می باشد که یک متدلوژی استاندارد صنعتی برای داده کاوی و آنالیزهای پیش بینی است.این راهکار یک روش مفید برای سرعت دادن به داده کاوی روی داده های بزرگ و حجیم است که دارای قابلیت اطمینان بالا با مدیریت مناسب است[۱۸].
فرایند داده کاوی در این متدلوژی شامل شش مرحله می باشد که عبارتند از :درک کسب و کار،درک داده،آماده سازی داده،مدلسازی ، ارزیابی و توسعه می باشد.
متدلوژی CBM استفاده شده در این پایان نامه شامل سه مرحله می باشد.
-
- اکتساب داده
-
- پردازش داده
-
- تصمیم گیری برای نگهداری
-
- اکتساب داده
اکتساب داده به عنوان اولین گام در این مدل شامل جمع آوری و ذخیره کردن داده ها و اطلاعات از قطعات و تجهیرات می باشد.دو نوع داده برای جمع آوری وجود دارد که عبارتند از داده های شرایط تجهیزات و داده های خرابی تجهیرات
هر دو توع داده برای تشخیص و پیش بینی کاملا مفید هستند.داده های شرایطی وضعیت و سلامت تجهیرات را نشان داده و داده های خرابی حالت ها و اعمال انجام شده را به تصویر می کشند[۱۸].
داده های شرایطی بر اساس مشاهده مستمر و زمانبندی شده روی تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی و مشاهده پارامترهای مورد نظر روی این تجهیزات بدست می آیند.
-
- پردازش داده
این گام شامل دو بخش پاکسازی داده و آنالیز داده می باشد.
-
- پاکسازی داده