متغیر
تعداد
کمترین
بیشترین
میانگین
انحراف معیار
واریانس
چولگی
کشیدگی
تمایل به پذیرش بانکداری اینترنتی
۳۷۰
۷۵/۱
۵
۸۱۷۱/۳
۶۰۴۱۷/۰
۳۶۵/۰
۲۸۸/۰-
۰۳/۰
نمودار۴-۱۲) هیستوگرام متغیر تمایل به قصد پذیرش بانکداری اینترنتی
مطابق جدول و نمودار ۴-۱۲ میانگین امتیاز متغیر تمایل به قصد پذیرش بانکداری اینترنتی از نظر پاسخ دهندگان ۸۱۷۱/۳ ، انحراف معیار ۶۰۴۱۷/۰ و واریانس برابر ۳۶۵/۰ می باشد. میانگین به دست آمده بیشتر از میانگین مورد انتظار (امتیاز ۳) است و همچنین کمترین امتیاز مربوط به متغیر تمایل به قصد پذیرش بانکداری اینترنتی از نظر پاسخ دهندگان معادل ۷۵/۱ و بیشترین امتیاز معادل ۵ می باشد. از سوی دیگر مقدار چولگی مشاهده شده برای متغیر تمایل به قصد پذیرش بانکداری اینترنتی برابر ۲۸۸/۰- است که در بازه (۲ ، ۲-) قرار دارد؛ یعنی از لحاظ کجی متغیر تمایل به قصد پذیرش بانکداری اینترنتی نرمال بوده و توزیع آن متقارن است. همچنین مقدار کشیدگی آن ۰۳/۰ است که در بازه (۲ ، ۲-) قرار دارد؛ این نشان میدهد توزیع متغیر تمایل به قصد پذیرش بانکداری اینترنتی از کشیدگی نرمال برخوردار است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴-۴) بررسی مدل اندازه گیری تحقیق
در پژوهش های کاربردی اغلب دو نوع متغیر وجود دارد: متغیرهای درونزا و متغیرهای برونزا. متغیرهای درونزا آنهایی هستند که تحت تأثیر متغیرهای برونزا قرار دارند؛ در واقع متغیرهای برونزا علت و متغیرهای درونزا، معلول هستند. در واقع علت متغیرهای درونزا در درون مدل و علت متغیرهای برونزا در بیرون از مدل است. درصورتی که تنها یک متغیر درونزا و یک متغیر برونزا موجود باشد، اثر متغیر برونزا بر متغیر درونزا همان ضریب همبستگی بین دو متغیراست. اما در عمل، اغلب بیش از یک متغیر برونزا وجود دارد که در این وضعیت، متغیر درونزا تحت تأثیر اثرهای مستقیم و غیر مستقیم متغیرهای برونزا خواهد بود. در تحقیق حاضر متغیر های ویژگی های وب سایت، سودمندی درک شده، خطر و حفظ حریم خصوصی، اولویت های شخصی، محیط خارجی و هنجار ذهنی متغیرهای برونزا می باشند.
۴-۴-۱) مدل اندازه گیری متغیرهای برون زا:
مدل در حالت اعداد استاندارد:
نمودار ۴-۱۳) مدل اندازه گیری متغیر های برون زا در حالت اعداد استاندارد
نمودار ۴-۱۳ بیانگر ارتباط هر سؤال پرسشنامه با متغیر مورد نظر می باشد. شاخص های تناسب مدل از لحاظ برازش، حاکی از مناسب بودن تقریبی مدل دارند، به علت اینکه نسبت کای دو به درجه آزادی کمتر از ۳ که در سطح معنی داری ۰۰۰۰۰/۰ قرار دارد و مقدار RMSEA زیر ۰۸/۰ می باشد که می توان بیان کرد که این مدل، برازش قابل قبولی با واقعیت دارد.
۴-۴-۲) مدل در حالت اعداد معنی داری:
نمودار ۴-۱۴) مدل اندازه گیری متغیر های برون زا در حالت اعداد معنی داری
جدول زیر معرف انواع شاخص برازش و معنی داری برای مدل اندازه گیری متغیر برونزای تحقیق است.
جدول۴-۱۳) شاخص های برازش مدل تحقیق برای مدل اندازه گیری متغیر برونزای تحقیق
شاخص
RMSEA
GFI
IFI
CFI
NFI
NNFI
مقدار
۰۶۸/۰