.۷۵۴
۴
Reliability Statistics
نزاکت
Alpha
N of Items
.۸۶۲
۵
۳-۷) روش های تحلیل آماری :
روش های آماری مورداستفاده در این تحقیق از دو نوع توصیفی و استنباطی می باشد :
۱- آمار توصیفی : با بهره گرفتن از آمار توصیفی، فراوانی آزمودنی ها به صورت درصد و تعداد برحسب متغیرهای جمعیت شناسی (سن، سابقه، سطح تحصیلات و متغیرهای رفتار شهروندی سازمانی در پنج بعد (نوع دوستی، وجدان کاری، جوانمردی ، آداب اجتماعی و نزاکت) و متغیرهای رهبری خدمتگزار در چهار بعد (خدمت رسانی، تواضع و فروتنی، قابلیت اعتماد و مهرورزی) در قالب جدول و نمودار توصیف شده است .
۲- آمار استنباطی : در این قسمت برای سنجش فرضیه های تحقیق از آزمون رگرسیون با روش همزمان استفاده شده است. در فصل چهارم در مورد نحوه انجام آزمون توضیح داده خواهد شد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
و
یافته های تحقیق
۴-۱) مقدمه:
امروزه در بیشتر تحقیقاتی که مبتنی بر اطلاعات جمع آوری شده از موضوع مورد پژوهش می باشند، تجزیه و تحلیل داده ها از مهمترین بخشهای پژوهش محسوب می شوند. تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده برای بررسی صحت و سقم فرضیه ها ، اهمیت خاصی دارد. داده های بدست آمده از پرسشنامه های تحقیق، با بهره گرفتن از نرم افزارهای آماری، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد. در این تحقیق جهت تجزیه و تحلیل داده ها از هر دو روش توصیفی و استنباطی استفاده شده است. جهت توصیف متغیرهای تحقیق، از لحاظ سن، میزان تحصیلات، و سابقه خدمت و نیز توصیف کلی از وضعیت پاسخگویی آزمودنیها به سوالات پرسشنامه، در قالب جدول و نمودار ،از نرم افزار Spss 21 استفاده شده است.
در قسمت آمار استنباطی برای تحلیل داده ها و بررسی فرضیه های تحقیق، پس از مشخص شدن نرمال یا غیر نرمال بودن داده ها، به تناسب از آزمون های همبستگی و رگراسیون استفاده می شود. در این فصل ابتدا به توصیف متغیرها پرداخته می شود، سپس فرضیه ها مورد آزمون قرار می گیرند.
۴-۲) توصیف متغیر های تحقیق:
ابتدا از آمار توصیفی برای توصیف هر متغیر استفاده شده است .که برای این کار از نمودارهای ستونی و جداول فراوانی بهره برده شده است . جزئیات مربوطه در صفحات بعد بیان گردیده است.
۴-۲-۱)سطح تحصیلات :
همانگونه که در جدول ۴-۱ مشاهده می گردد ۶/۵ درصد از پاسخگویان زیر دیپلم، ۸/۱۷ درصد دیپلم،۴/۲۳ درصد فوق دیپلم،۷/۴۵ درصد لیسانس و ۶/۷ درصد فوق لیسانس بوده اند.
جدول ۴-۱) جدول فراوانی تحصیلات
Frequency