فهرست شکل ها
عنوان صفحه |
شکل (۱-۱) داروهای کنترل پمپ پروتونی ۳ شکل (۱-۲) چند داروی دیگر از سولفوکسیدها ۴ شکل (۱-۳) ساختار نانوذرات Fe3O4 ۵ شکل (۴-۱)بررسی طیف XRD مربوط به Fe3O4 ۴۱ شکل (۴-۲) بررسی طیف XRD مربوط به Zr(IV)-Isatin-Fe3O4 ۴۲ شکل (۴-۳) بررسی طیف XRD مربوط به Cu(II)-Isatin-Fe3O4 ۴۲ شکل(۴-۴)بررسی طیف TGA مربوط به Zr(IV)-Isatin-Fe3O4 ۴۳ شکل (۴-۵) تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) مربوط به Fe3O4 ۴۴ شکل(۴-۶) بررسی طیف FT-IR مربوط به Fe3O4 ۴۵ شکل(۴-۷) بررسی طیف FT-IR مربوط به Zr(IV)-Isatin-Fe3O4و Cu(II)-Isatin-Fe3O4 ۴۶ شکل(۴-۸) سولفیدها ۴۹ |
فهرست طیف ها
عنوان صفحه |
طیف شماره (۱): IR، بنزیل فنیل سولفوکسید ۷۰ طیف شماره (۲): ۱HNMR ، بنزیل فنیل سولفوکسید ۷۱ طیف شماره (۳): IR، تتراهیدروتیوفن سولفوکسید ۷۲ طیف شماره (۴): ۱HNMR، تترا هیدروتیوفن سولفوکسید ۷۳ طیف شماره (۵): ۱HNMR ، دی اتیل سولفوکسید ۷۴ طیف شماره (۶): ۱۳C NMR، دی اتیل سولفوکسید ۷۵ |
فصل اول:
مقدمه
۱-مقدمه:
معرفی واکنشگرها و سیستم های کاتالیزگری جدید و کاربرد آن ها در تولید ترکیبات آلی یکی از اهداف مهم شیمی آلی محسوب می شود. به خاطر کاربردهای فراوان و متنوع آزمایشگاهی و صنعتی سولفوکسیدها، همواره شیمیدانان به دنبال روش های جدیدی برای تولید گزینش پذیری آن ها می باشند. در بسیاری از موارد، سولفوکسیدها حدواسط های مهم سنتزی برای ساختن مولکول هایی هستند که اهمیت بیولوژیکی و شیمیایی دارند. همچنین این ترکیبات بطور گسترده در تشکیل پیوند ساده کربن-کربن، نوع آرایی مولکولی[۱] و در تبدیلات گروه های عاملی مورد استفاده قرار می گیرند. روش های متعددی برای اکسایش سولفیدها به سولفوکسیدها گزارش شده است. اما بسیاری از آن ها دارای معایبی همچون گزینش پذیری پایین، دمای بالا، راندمان پایین محصولات، استفاده از معرف ها و کاتالیزگرهای گران و سمی، اکسایش اضافی سولفوکسید و تبدیل آن به سولفون، جداسازی یا بازیافت دشوار و پرهزینه کاتالیزگر و وجود فلز باقی مانده در محصولات می باشند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در این پایان نامه، دو سیستم کاتالیزوری جدید در حضور اکسنده پراکسید هیدروژن برای اکسایش سولفید به سولفوکسید ارائه شده است. این سیستم طراحی شده در راستای رسیدن به یک روش سودمند با وجود واکنشگر گزینش پذیر و همچنین کاتالیزگرهایی با قابلیت بازیافت بالا و استفاده ی مجدد از آن ها بدون کاهش در فعالیت کاتالیزوری آن ها می باشند.
۱-۱- مقدمه ای بر خواص سولفوکسیدها و کاربرد آن ها در شیمی آلی
سولفوکسیدها حدواسط های سنتزی مهمی برای تهیه ی انواع مولکول های فعال شیمیایی و بیولوژیکی به شمار می روند. گروه عاملی سولفوکسیدی بطور گسترده ای در ساختار داروها وجود دارند. شکل(۱-۱) تعدادی از ترکیبات دارویی که دارای گروه عاملی سولفوکسیدی هستند را نشان می دهدکنترل پمپ پروتونی، گروهی از داروهایی هستند که بطور عمده فعالیت چشمگیر و پایداری را در کاهش تولید اسید گاستریک دارند. این داروها برای درمان بیماری گوارشی، اختلال در هضم، زخم گوارشی، بیماری رفلاکس معده به مری (که ناشی از ترشح بیش از حد اسید معده است) ، جلوگیری از ورم معده (که از استرس و اضطراب ناشی می شود) و همچنین علاوه بر این موارد برای درمان سندرم زولینگر-الیسون[۲] نیز کاربرد دارند.
شکل(۱-۱)